Strada unde locuiau bunicii mei

Strada unde locuiau bunicii mei

Strada unde locuiau bunicii mei

Numai cand citim aceste cuvinte, ni se face pielea de gaina…

Am incercat pe cat posibil, prin intermediul acestui website si a paginii noastre de Facebook, sa trezim in fiecare dintre voi nostalgia, dorul si respectul fata de bunici si parinti.

Cei ce inca ii mai aveti in viata, nu mai pierdeti vremea si incercati sa fiti alaturi de ei cat mai mult posibil, pentru ca lor nu le-a ramas prea mult timp de trait.

Fiecare clipa petrecuta acum alatui de bunici si parinti, o sa conteze foarte mult atunci cand ei nu vor mai fi printre noi.

Am sperat intotdeauna ca versurile atasate fotografiilor sa va aduca acea nostalgie atat dura pentru unii, cat si placuta pentru ceilalti.

De nenumarate ori am primit mesaje de multumire pentru sentimentul pe care l-am transmis cu ajutorul poetilor si fotografilor.

Suntem bucurosi ca am schimbat destine si am intarit mult mai mult legaturile cu parintii si bunicii, vesnic asteptand sa le treceti pragul casei parintesti.

Ne cerem scuze daca v-am facut sa lacrimati in loc sa zambiti citind versurile marilor nostri poeti contemporani!

Si totodata, prin intermediul acestui articol le multumim poetilor si fotografilor, pentru creatiile fara de care noi nu am exista, iar multi dintre noi nu am realiza cat putem pierde stand departe de casa parinteasca, parinti si bunici.

Va multumim pentru ca ne urmariti!

Adaugă mai jos un comentariu cu ajutorul Facebook